Loading...

Macam Mana Nak Jadi Ejen Hartanah

Nak Jana pendapatan sebagai ejen dan perunding hartanah ?

Now everyone can be a Real Estate Agent

kakipersegi.com

Kami membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menceburi bidang kerjaya ejen hartanah atau kerjaya perunding hartanah.


TIADA HAD PENDAPATAN

MASA YANG FLEKSIBEL
BINA KERJAYA

Tiada Had Pendapatan

Anda boleh menjana pendapatan sebanyak mana yang anda mampu untuk peroleh, tidak ada had. !

Konsep bidang ini sama seperti anda memiliki satu bisnes dan atas anda sebagai pemilik bisnes tersebut untuk menjana seberapa banyak keuntungan yang anda mampu peroleh. Jika hebat marketing dan strategi anda maka hebatlah hasilnya!

Di dalam bidang Perunding Hartanah , pendapatan 5 angka sebulan itu satu perkara biasa!!

Masa Yang Fleksibel

Tidak ada lagi punch card 9.00 pagi – 5.00 ptg, tidak ada kewajipan datang ke pejabat dan sebagainya. Anda bertanggung jawab sepenuhnya 100% terhadap masa kerja anda! best kan ? Rata-rata yang menjadi ejen hartanah dalam pada masa yang sama dapat menumpu perhatian sepenuhnya kepada keluarga.

Nak pergi bercuti ? silakan. Nak travel ? silakan. Tak perlu apply cuti dan sebagainya. semua masa bekerja anda yang uruskan sendiri. Namun begitu, rahsia kejayaan didalam bidang hartanah adalah hard work!

Bina Kerjaya

Anda bukan sekadar jadi ejen hartanah sahaja, tapi sebagai perunding hartanah anda mampu pergi lebih jauh dari itu. Sudah ramai ejen hartanah yang asalnya sekarang telah memiliki lesen dan syarikat hartanah sendiri!

Jangan tunggu lagi, mungkin disini rezeki anda kan, siapa yang tahu ?

Isi maklumat di bawah ;

powered by Typeform